Een traprenovatie in 1 dag

Voorbewerking traptreden

Nadat u uw keuze heeft gemaakt zal uw trapbekleding in onze werkplaats voorbewerkt worden.

Het voorbewerken kan bestaan uit het globaal op maat zagen van de treden, het plakken op een multiplex drager indien u voor een niet standaard houtsoort heeft gekozen, of het fabriceren van uw trapbekleding uit de vloerdelen van waar ook uw bij ons aangeschafte vloer wordt gemaakt.

Verder wordt het freeswerk, oliƫn of lakken bij ons in de werkplaats gedaan. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat wij nooit langer dan maximaal 1 dag op locatie aan het werk zijn. Door de arbeid zoveel mogelijk prefab te maken zal het werk op locatie tot een minimum beperkt worden.

Dit geldt natuurlijk wel per trap van circa 13 treden.

De werkdag

Op de dag van aflevering maken wij in de ochtend alles schoon en treffen de benodigde voorbereidingen. Van iedere trede maken wij aparte mallen, ook bij een rechte trap. Zodoende kunnen wij ons vakmanschap waarborgen.

Werkzaamheden zoals zagen etc. voeren wij buiten uit, zodat u zo min mogelijk stof in huis heeft. Na het zagen zetten wij de nieuwe treden over de oude treden heen en zetten ze vast met een speciale lijm, die de onderliggende ruimtes opvult en geluid absorbeert. Ook de wangen (zijkanten van de trap), overloop en het bordes kunnen worden opgenomen in het geheel.

Trapbekleding

Duurzaamheid

Wij geven 10 jaar garantie op onze overzettreden.
Onze trappen zijn niet alleen veilig, maar ook anti- allergisch voor huismijt, stof dringt er niet meer in.
Naast het bekleden van de treden en stootborden zijn er nog meerder opties, bijvoorbeeld:

  • anti slip,onze producten zijn voorzien van een antislip functie. u heeft hier de keus uit rvs, rubber of aluminium.
  • led- verlichting maakt uw trap veiliger, deze verlichting kan op diverse plaatsen in de desbetreffend trap geplaatst worden, bijvoorbeeld in of onder de treden of stootborden.
  • trapleuningen,wij leveren verschillende oplossingen, zowel qua materiaal als afwerkingen.
  • bordes of overloop en aangrenzende ruimten kunnen met dezelfde materialen in het zelfde design worden gelegd