Specialist in traprenovatie

Hout en Wonen is gespecialiseerd in het bekleden van bestaande trappen en daarom ingesprongen op de toenemende vraag voor het renoveren- en bekleden van trappen.

Dit is geschikt voor de zakelijke markt, denk hierbij aan bijvoorbeeld winkels, kantoren, scholen en theaters.

Wij bekleden trappen van hout, staal en beton met een houten of bamboe bekleding van alle denkbare parketsoorten en patronen.

De diverse parket typen zoals: massief hout, 2/3 lagen parket, duoplanken, mozaïek, hoogkant, e.d. kunnen in de meest voorkomende houtsoorten en bamboe varianten worden toegepast als trapbekleding, wel of niet voorzien van neuslat en antislip voorziening.

Hout en Wonen maakt niet alleen maar trap bekledingen en wandpanelen maar ook maken wij op aanvraag gebogen plinten, monitor kasten, lucht doorlatende panelen, speciale welstukken en plafond panelen, kortom een scala aan mogelijkheden.

Dit alles wordt in onze goed uitgeruste werkplaats gefabriceerd en/of prefab voorbereid, zodat op locatie zo min mogelijk handelingen worden verricht, hierdoor blijft de overlast ter plaatse beperkt en worden ook de arbeidskosten zo veel mogelijk in de hand gehouden.

Hout en Wonen beschikt over zeer ervaren mensen om bovengenoemd producten op een verantwoorde en kwalitatief goede manier te maken en op locatie te monteren.

Zo zijn wij gewend om maatwerk af te leveren en ook de door de consument aangeleverde producten indien mogelijk te verwerken.

Wij zijn gewend om met u mee te denken om u een zo goed mogelijk aanbod te kunnen doen, zonder dat er op kwaliteit wordt ingeleverd.

Rustiek eiken duoplank treden eik

Detail trapneus
incl. antislip

Onderzijde aanzicht treden eiken rustiek

Showtrap open treden rondom bekleed

Opentreden rondom bekleed

Rechte trap Teak hout met olie afgewerkt

Rechte-trap-Teak-hout-met-olie-afgewerkt

Laminaat treden
Antraciet kleur

Laminaat-treden-antreciet-kleur